fbpx

Botigues de moda y calçat a Argentona. Serveis disponibles; Servei Modista, Personal Shopper, Targeta Client, Col·leccions Personalitzades, Col·leccions Internacionals per Dona i Home.

 

CARRER GRAN, 46
08310 ARGENTONA

 

CARRER GRAN, 7
08310 ARGENTONA

Email: info@collmoda.com
Telèfon: 937 97 10 50

Fb In

Tendències Dona

Es la temporada de jugar amb estampats, textures, teixits ‘soft’, peces esportives que combinen

amb les més sofisticades, la comoditat surt al carrer i la feminitat crida ben alt!

Animal print

Una de les tendències que entra amb més força aquesta temporada. Abrics, pantalons, sneakers, samarretes, vestits i botins, es vesteixen amb aquest estampat. Els únics requisits són combinar i jugar amb les textures: seda estampada amb cuir o denim que es combina amb bruses fluides per a un estilisme irressistible!

Mix and Match

Un indispensable per aquesta temporada, els looks més hivernals combinaràn les peces més sofisticades amb les més esportives. La roba d´anar al gimnas surt sofisticadament al carrer.

Benvingut Tartán!

Els quadres Tartàn tornen a estar presents a totes les col.leccions. Pantalons, camises i abrics són els maxim aliats. Conquistaràs el teu look si combines uns pantalons rectes i de alts de tir amb una camisa bàsica blanca.

Teixits soft

Ens agrada quan arriva el fred i ens possem tots aquests texits suaus que ens envolten y aporten comoditat.

Adéu pantaló ‘pitillo’

Fora el pantaló pitillo, i endavant el pantaló recte en totes les seves versions. La comoditat guanya terreny.

Working girl

Un crit a la feminitat confortable i glamurosa. Les prendes masculines són un impresindible aquesta temporada, americanes i pantalons vestidors tornen a prendre protagonisme amn la feminitat en la másxima expressió. El mono de treball guanya força i es converteix el el teu millor aliat combinat amb unes snekers per el dia a dia o amb un taló per fer el teu look més sofisticat.

Qui es pot resistir a aquells jerseis,jaquetes i vestits. Aquest any tornen a ser protagonistes indiscutibles.

ACOMPANYA’NS A INSTAGRAM