fbpx

Botigues de moda y calçat a Argentona. Serveis disponibles; Servei Modista, Personal Shopper, Targeta Client, Col·leccions Personalitzades, Col·leccions Internacionals per Dona i Home.

 

CARRER GRAN, 46
08310 ARGENTONA

 

CARRER GRAN, 7
08310 ARGENTONA

Email: info@collmoda.com
Telèfon: 937 97 10 50

Fb In

Tot el que necessites
en un mateix lloc

Ens apasiona la nostra feina i treballem per oferir un servei personalitzat.
Per nosaltres cada client és unic i diferent. Ens encanta que a traves de les nostres col.leccions els nostres clients treguin un somrriure de satisfacció davant del mirall,

sabent que a partir dels looks de tendencia que els hi hem sugerit no perderan mai la seva essencia. Venir a les nostres botigues es molt mes que comprar moda.

PERSONAL SHOPPER

A partir d´ una cita previa, la nostra personal shopper, t’ajudarà a trobar les peces clau per tu. I si tens un armari on cada matí t’hi baralles, t’ajudarà a fer un pla setmanal ordenat de looks per diferents ocasions amb les prendes que ja tens.

TOTAL LOOK

Un bon maquillatge, un bon tall de cabell, una bona manicura, faràn que la teva imatge sigui de 10. T’oferim un servei amb les nostres col·laboradors externs. Et demanem hora a cada una d´elles i en una hores llest!

PERSONALITZEM EL TEU LOOK

Fem que allò que t´agradi sigui unic. Si ens dius el que vols t´ho busquem per tu.

COMPRA, GUARDA I VINE

Les nostres col.leccions son petites i personals. T’oferim venir, guardar, canviar, totes les vegades que vulguis, per tal que el que t´enduguis sigui realment el que vols.

MODISTA

Arreglem totes les peces de les nostres botigues, tant les que et compres a la temporada com les de temporades anteriors que et ve de gust canviar.

foto-serveis_targetaclient

TARGETA CLIENT

Ens encanta que siguis client nostre i t’ho volem agrair constantment. La nostra targetaa de client et premia cada vegada que vens a comprar a les nostres botigues i rebràs notícies nostres cada vegada que fem alguna cosa pensada per a tu.

ACOMPANYA’NS A INSTAGRAM