fbpx

Botigues de moda y calçat a Argentona. Serveis disponibles; Servei Modista, Personal Shopper, Targeta Client, Col·leccions Personalitzades, Col·leccions Internacionals per Dona i Home.

 

CARRER GRAN, 46
08310 ARGENTONA

 

CARRER GRAN, 7
08310 ARGENTONA

Email: info@collmoda.com
Telèfon: 937 97 10 50

Fb In

Àngels Espelt
Consultora d’imatge personal

Amb més de 30 anys d’experiència en el sector de la moda i sempre en contacte amb dissenyadors nacionals i internacionals, l’Àngels Espelt t’ajuda a identificar i definir el teu estiil, els teus gustos, prioritats i necessitats. Seleccionar el look més adequats segons cada ocasió.

Vols oblidar-te de les presses a l’hora d’anar de compres? Vols saber quins són els colors que t’afavoreixen i et fan estar radiant? T’agradaria tenir un armari organitzat, actual i amb tot el que realment t’afavoreix? Encertar sempre en cada ocasió?

Truca’ns i podràs gaudir d’un assessorament personal amb la nostra Personal Shoppper Àngels Espelt

Estilisme femení i masculí

Estem al dia de les últimes tendències en moda femenina i masculina.

És per això, que podem estudiar la morfologia de cadascun dels nos- tres clients per fer una correcta recomanació tant en la part de moda com en perruqueria o maquillatge.

Oferim el servei d’assessorament global ja que disposem d’una àmplia cartera de col·laboradors en el sector de l’estètica i joieria.

Com treure profit
del teu armari

T’agrada el teu estil però desitges millorar-ho? Obres el teu armari i no saps que posar-te?.

Angels Espelt t’ajuda a organitzar l’estilisme de tot el teu armari. En una sola sessió podrà definir l’ordre de peces i colors segons el teu estil.

Si ho desitges pot generar un “calendari setmanal d’estils” perquè t’oblidis de la combinació de la teva roba per un moment.

Aquesta sessió serà realitzada en l’habitatge del nostre client. Per a més informació contactar amb nosaltres.

ACOMPANYA’NS A INSTAGRAM