fbpx

Botigues de moda y calçat a Argentona. Serveis disponibles; Servei Modista, Personal Shopper, Targeta Client, Col·leccions Personalitzades, Col·leccions Internacionals per Dona i Home.

 

CARRER GRAN, 46
08310 ARGENTONA

 

CARRER GRAN, 7
08310 ARGENTONA

Email: info@collmoda.com
Telèfon: 937 97 10 50

Fb In

Més de 118 anys
d’història familiar

La història de les nostres botigues va començar fa més de 118 anys. És una història d’il·lusió familiar, una història arrelada des de sempre a Argentona.

El besavi Domingo era sabater, i la besàvia Magdalena, modista, junts van posar tota l’empenta des de bon inici per engegar el negoci familiar.

Temps complicats va viure l’avi Josep, que malgrat la guerra civil, amb l’ajuda de la família, va tirar endavant el projecte familiar, convertint-lo en un comerç proper a les persones, amb ganes constants de progressar, fent d’una petita botiga un comerç on s’hi podia trobar tot allò relacionat amb la moda, el calçat i la roba de la llar.

L’avi Josep

La segona generació
evoluciona el projecte

La Pepita i el Josep en van agafar el relleu i van realitzar un gran canvi en l’orientació comercial, passant de ser un comerç on es venia pràcticament de tot a convertir-se en el primer comerç especialitzat en moda i calçat d’Argentona.

Va significar una aposta per al futur, amb una projecció del projecte en el qual es volia oferir les primeres marques, col·laborar amb altres comerços, viatjar a fires estrangeres, etc. El canvi de generació va ser l’evolució del projecte apostant per un comerç especialitzat.

Experiència
i passió

La tercera generació amb l’Àngels, arriba amb ganes de reinventar el projecte familiar, posant en valor la nostra filosofia que es basa a oferir als nostres clients un tracte personalitzat, les últimes tendències, col·leccions pròpies i apostant per les marques i productes de proximitat, únics i de qualitat.

Treballem per oferir als nostres clients una experiència 360º, no només vestir-se és important per a nosaltres, creiem que és bàsic sentir-se bé amb un mateix i per això les nostres col·leccions són molt més que peces de tendència o de teixits actuals, són una manera de ser, de pensar i de gaudir amb moda que et faci sentir diferent en qualsevol ocasió.

El projecte familiar avança al ritme de les noves tendències de la mà de l’Àngels, apassionada per la moda i per fer que els nostres clients siguin assessorats com es mereixen i se sentin com a casa.

ACOMPANYA’NS A INSTAGRAM