fbpx

Botigues de moda y calçat a Argentona. Serveis disponibles; Servei Modista, Personal Shopper, Targeta Client, Col·leccions Personalitzades, Col·leccions Internacionals per Dona i Home.

 

CARRER GRAN, 46
08310 ARGENTONA

 

CARRER GRAN, 7
08310 ARGENTONA

Email: info@collmoda.com
Telèfon: 937 97 10 50

Fb In

Calçat Dona

Sneakers, botins ‘cowboy’, estampats animal print, botes camperes, tatxes, colors, talons i calçat pla ompliran els nostres armaris.

Fora la monotonia. Donaran al nostre ‘look’ l’acabat actual i femení de tendència.

Sneakers amb personalitat

Arriben amb la versió més exagerada i amb molt caràcter. Combina-les amb els teus pantalons de vestir i no tornaran a ser avorrits. És una de les tendències més top de la temporada. No només per al nostre temps lliure sinó per incorporar les als nostres looks de carrer de dia a dia. Combinats amb vestits llargs, o amb els pantalons que s’escurcen per tal que les esportives prenguin tot el protagonisme.

Botins ‘cowboy’

Els botins que sempre hi són però aquesta temporada tornen amb molta força. Combina’ls amb minifaldilles texanes al començament de la tardor i amb vestits jaqueta per donar un toc desenfadat al teu estilisme quan arribi el fred.

Les botes dels setanta

Camel, granate o blanc seran els colors estrella en les botes per sota el genoll i amb poc taló. Combinades amb una mini faldilla o un vestit estampat tindràs el ‘look’ de la temporada.

Estampats sense límits

La tendència animal print de la moda arriba al calçat en totes les seves versions fent que el teu look atraigui totes les mirades.

ACOMPANYA’NS A INSTAGRAM